Kaggnister

Jaha kaggnisterna vann. En del av mig skrek "JA" men den lilla stagganda jag har skrek även "NEJ".
Började kvällen med mys, tacos och guitarhero hos maria sen blev det ut en sväng på stan med tha gang. Skrek kaggsånger med Jens. =) dom är ju så mkt bättre än staggsångerna.!
Mötte upp lite folk på väg mot sandra. Jag hade grymma humörsvägningar under den kvällen. =P Inga kommentarer på det.

Hade också en trevlig fika igår med Nina. Så glad att jag fortfarande har kontakt med henne efter alla dessa hundra år. =)<3

Idag är det Idiisens födelsedag. =) <3 Är hemma hos henne. Resten av folket kommer runt 7 och då ska vi käka gott gott. =) Sen blir det mys och kanske senare mot kvällen lite dricka och staden.

Bilder kommer säkert från allt (Även rugbyn eftersom min kamera befann sig innanför och jag utanför sporthallen)

Fridens Liljor och Kastanjetter

Dagens låt:
Katy Perry - Hot N' Cold

human or dancer?

Har läst de två första kapitlerna av andra boken i Twilight serien på internet. Jag dööör... ...Vill ha MER!!! Får till 99.9% både tvåan och trean i julklapp. Men orka vänta så länge =S Jag kan ju inte köpa dom nu heller eftersom mamma kanske redan köpt dom till mig. Vill inte förstöra nått. För glad kommer jag ju bli när jag väl får dom. Men så länge ju...

Kom fram till att Kia är en bortsprungen katt.. Hon kommer/går lite när hon känner för det. Man får locka på henne när man vill att hon ska komma. Inte lätt med katter. Kanske hon va en katt i sitt förra liv. ....

Idag var det sånglektion. Fick reda på att vi ska öva 4 timmar på SÖNDAG. =O Till Lucia och Julkonserten. Orkar inte! Kom till slottet den 16:e eller 17:e dec kl 19.00 =) (julkonsert)
Även tre timmars dans i helgen med. =S Hur ska jag hinna med allt detta övande och samtidigt vara hemma hos Ida och fira hennes födelsedag på fredag och sen vara med Madde på lördan och hälsa på Max på söndagen =S Får inte ihop det.

Bella and Edward <3


(so cute)


Fridens Liljor och Kastanjetter

Dagens låt: Rihanna - Rehab

All eyes on you!

Måste bara berätta att Robert Pattinson (Edward Cullen) i Twilight har så extremt snygga ögon... Ögongodis som sagt! =) Så där farligt sexiga

Imon är det Franskaprov.. Jippi på det. =/

Jag får se hur jag gör på torsdag efter rugbyn... Ladan eller stan. I Ladan finns ju människor jag gärna skulle vilja träffa. (H)
Kanske blir att stanna hemma men dom oddsen ligger på ca 1%...

Näe nu ska jag kolla på GG. Chuck Bass är nästan lika sexig som Robert(nere) .. Väldigt lika. ;) + att Chuck heter Edward i verkligheten. Edward+Edward=OMG
Haré


Robert Pattinson




Fridens Liljor och Kastanjetter

Twilight <3

Den va så bra som jag hade tänkt mig, nästan ännu bättre :D älskar filmen. Bäst hittills. Tur att det kommer 2:a och 3:a med <3 Seeeee den!!!!!!

ett litet minus va att jag hade läst boken men skit samma. Den va så bra ändå.

Fridens.....

Vimpeltorpet

Jaha då sitter man här i vimpeltorpet och tittar på dansbandskampen med Moster m. familj... (visst han i scotts är sjukt snygg men men)
Blir väl tidig sängdags här med eftersom Niclas är en mes som måste lägga sig tidigt. Han sitter även här och kommenterar allt jag skriver. Lovade honom sista ordet.

Idag var det dans och jag ser nästan fram emot dansuppvisningen nu den 6:e dec. Nästa helg blir det att öva i tre timmar. Vi ska va classic klädda (skjorta,slips,hatt) på vår första uppvisning. När vi sen ska uppvisa Jumpstylen så ska vi bara ha gråa byxor med svart t-shirt. Kom och titta vettja =)

Kan inte sluta läsa boken (Om jag kunde drömma). Och nu har jag bara 30 sidor kvar. =) Den är så jävla bra! Synd att jag säkert kommer bli besviken när jag ser den på bio sen på måndag. men men....

Sista ordet dåå. Inget Fridens...

/ Niclas:

Jag skulle vilja be er, Lindas kompisar, att hjälpa mig med en väldigt viktig sak. Linda har hela sitt liv varit helt nere i (ni vet vem). Problemet är att hon knappt vågar hälsa på grabben?! Kan inte ni ge Linda en rejäl spark i baken så att hon tar tag i detta, jag har försökt men förgäves. LYCKA TILL ;-()

Om jag kunde drömma

Ska äntligen få se Twilight  på Måndag. Läser boken nu också som filmen är baserad på. "Om jag bara kunde drömma" Så himla bra !!! Kan inte lägga ifrån mig den. Blir ännu mer läsa ikväll...

Igår var jag på stan med Jens. Blev styledoktor som vanligt. Den här gången lyckades jag få på honom kofta som jag alltid velat. Det blev skitbra resultat. =) Fick honom att köpa det med! Kände mig som en stolt "mamma".




Tyskaprovet gick bra. Nu ska jag bara klara av Franskan och Italienskan med. Mycket annat innan jullovet med. Men det ska nog fixa sig.

Att det va snö idag på morgonen va bläää. =S Kallt och halt. Näe, jag föredrar vår. Klart att snö och vinter är mysigt så länge man inte fryser förstås...

Näe nu ska jag återgå till min älskade bok.
Ha det fint i kylan...

Fridens Liljor och Kastanjetter

Twilight

Fortfarande hängig. Får se om jag går till skolan imon eller inte. Missar ju så sjukt mycket =(

Jag har blivit nästan kär i en film av att bara se trailern. Twilight! Jag vill se premiären på Fredag. (Gillar vampyrer lite också kanske) =)

Just nu sitter jag i en vit villa på Vimpeltorpet med mina hysteriska kusiner som vill att jag ska leka med dom. Eller snarare spela finns i sjön med deras nya kortlek. Gud va pepp jag är på det när jag knappt orkar sitta vid datorn.. Det blir nog tv istället. Den har jag levt på de senaste dagarna.

Tyskaprov på torsdag med. =/ Hur ska jag hinna öva till det. Får ringa min lärare och dra en patetisk historia istället.


Vill seeeee!!!!



Fridens Liljor och Kastanjetter


Still sick

Usch, fortfarande sjuk. Det blev som jag hade anat. Låg i soffan i nästan över ett dygn. Orkade inte resa mig pga feber och halsont. Var hos doktorn idag och med sin danska brytning berättade han att det mesta hade börjat avta men jag fick inte anstränga mig..

Ska jag gå i skolan imon?... eller välja att ta en sovmorgon till?..
vem vet,vem vet =)

Jag tänkte att jag också ska läsa den där boken jag fick i födelsedagspresent. Den heter "Räcker det om jag älskar dig?"  Ganska gullig faktiskt.

Näe nu ska jag käka glass för att lindra halsen. =) Bra metod!



Fridens Liljor och (Glassar)

Mera Kaffe?

Gud jag vill bara sova sova sova. Men får inte för då vet jag att jag aldrig kommer somna ikväll. Har tittat på fem avsnitt av dirty sexy money (endast för att de gick på 5:an)
 
Min hals gör bara mer ont och jag bara klagar. Tur att jag är ensam hemma då! Min katt får höra allt jämrande....

Dagens låt blev Tokio Hotel - Hilf mir Fliegen. vet i fan varför ?

Ska testa kaffe nu. massa massa koffein istället.

Fridens... <3


Svullna mandlar!

I torsdags var det köning. Jag gick dit, stod där från ca 9-12. för att sen gå hem när det är en timme kvar =S smart jag är då. Men jag antar att jag frös om tårna. Fick se Kaggs intåg iaf. =)

Igår hade jag vicki, sandra och ida här för att fira min födelsedag sen tisadas. Bjöd dom på god mat och annat mums mums. Blev väldigt mycket karaoke med ;) Lite småpromenader hann vi åxå med.
Kände på kvällen att min hals gjorde väldigt ont.

När jag sedan vaknade upp idag hade mina mandlar svullnat upp. Jag kände en stor knöl på halsen och jag kunde knappt svälja. Har såååå ont. =( Vill bara lägga mig i min säng och inte resa mig på flera dagar. =(

Jag som skulle haft myskväll med moster och mina kusiner ikväll =( Allt blev skit helt enkelt.

Detta är lite av det jag fick i tisdags




Från igår:





Ha de gött!

Fridens Liljor och Kastanjetter






BIRTHDAY

Today is my day =D

JAG FYLLER ÅR!

Sovmorgon... Nice! Utvecklingsamtal... inte lika nice!
Mamma, jag och Vicki åker hem för att fixa för kalas. Snart kommer släkten..
.. det betyder massa Paket. =)

Redan fått lite men lägger upp bilder på det mesta sen.

Dagens låt - Mötley Crüe - Kickstart my heart <3

Fridens Liljor och Kastanjetter


Morgontrött!

Ida kom till mig i fredags. Vi beställde Pizza, åt godis och chips, kollade film, sjöng karaoke(ida va helt vild), sen kom Kia kl 1 efter att ha gått en bra bit. Det slutar med att jag har två inneboende under natten.
Dagen efter var det dans. Blev glad av att höra att vi ska köra lite jumpstyle på uppvisningen också =)

Resten av lördan åkte jag bara runt. Till Stensö, Vimpeltorpet och sen tbx till Ljungbyholm.

Idag är det Farsdag. Ska snart till Stensö och äta kroppkakor med släkten. =)

*Om två dagar fyller jag år =D* Ledig den dagen med så jag är glad att jag får sovmorgon på min födelsedag.

Min bebiis misse


Fridens Liljor och Kastanjetter


And i´m singing a song

Det är nästan synd om en kille när han blir kallad Ginny som är ett tjejnamn. Inte för att han ser ut som en tjej han är bara helt enkelt en Ginny. Alla älskar denna Ginny. Eller nästan alla....

Stan med Jens idag. Han köpte upp hela stadium =0
*Kan man ha en bästavänförlovningsring.?*
Skulle jag vilja ha!!

Sånglektionerna gick ju som de gick idag. Alla bara flummade och vi kom inte fram till nått redigt. Ska sjunga en helt sjuk version av Staffansången. En vers går så här : "I den fula ulvens spår, raskt och oförskräckt han går"
Jo nog är det förskräckligt alltid.

Nu är det Grey´s.. Yes!!


Fridens Liljor och Kastanjetter


baby love!

Känt dig sen vi va bebiisar. BB-friends:D Still love you!

Idag blev det stan med hon. Hon som gjorde dumma saker. Hon som fick mig att lova saker. Hon som jag älskar. Hon mår inte bra. Men Hon har mig.
4:e nov kanske inte är någon bra dag men den 11:e och28:e är det=)<3

P.S ingen har dött !

Vill inte säga mer idag =(

But it´s baby love<3 


Fridens.... (verkligen Frid)

Mobbungar på Halloween!

Ida och Sandra var som sagt cp =) Ida lite mer än alla andra! Vi kollade på Pavement tror jag den heter. Ganska bra men psykiskt störd =S Helt perfekt film för Ida och Sandra då ;)




Igår var jag med Jens och eftersom det är Halloween så skulle vi såklart titta på en film som heter Halloween. Den var klassad som näst bästa skräckfilmen. Den var inte läskig men man blir ju nästan psykiskt störd av den med. Man visste aldrig vad som skulle hända. :O Jag överlevde iaf.
Kolla på Halloween vetja :D









Näe nu drar jag till Stensö. Ha de bra

Fridens Liljor och Kastanjetter


RSS 2.0