Guitar

Idag fyller en av Sveriges bästa och snyggaste gitarrist år.  Peter Almén i Friends Of Jack!


 
Peter Almén


www.myspace.com/friendsofjack

Fridens Liljor och
Kastanjetter

Cruising

Jaha igår blev det då staden med Ida och Sandra. Grymt kul va det. =) Först en trevlig fika sen blev det att titta på cruisingen. Några bilar blev man väl kär i men det var inte för många direkt. Efter att ha gått fram och tillbaka bland bilarna och fått många erbjudanden om att åka med så bestämmde vi oss för en. Tydligen nån filip som ville ha mig. Vi åkte runt med dom och jag måste säga att det kändes bättre att sitta i en av bilarna än att gå brevid. =)

När Ida och jag har fyllt 18 har vi bestämt oss för att dra till Tyskland med Sandra. Mest Sandras idé antar jag. Inte mig emot då jag gillar tyskland och kan  bli deras personliga tolk, Då ingen av dom kan tyska.

Idag blev det att övningsköra igen. Gick väl sådär. Inte magiskt bra men inte heller förvånansvärt dåligt. Det fick duga helt enkelt. 

Dagens låt : Everybody hurts - R.E.M

 



Fridens Liljor och kastanjetter

Catch a star!

Igår blev det mys mys med Jensis. Vi tittade på P.S I Love You och jag kan bara rekommendera att INTE se den =S Om du inte vill gråta två timmar ungefär. Den är verkligen bara sorlig rakt igenom. =(
Vår plan var att bara gå ut en runda men när vi väl kom ut och såg den stjärnklara himlen var vi bara tvugna att hämta en filt och lägga oss på den mörka fotbollsplanen. Det var något av det vackraste jag sett. Såg också tre stjärnfall. =) Vet inte hur länge vi låg där och filosoferade om Rymden men på nått sätt spelade det ingen roll. Det däremot rekommenderar jag att GÖRA.




Ikväll blir det kanske stan med Ida och Sandra. Sånt man märker.

Fridens Liljor och Kastanjetter

Stresssss

Hinner inte med mycket här vid datorn längre. På dagarna är det skolan som gäller och om det inte är skolan så är det stan med kompisar. När jag väl sen kommer hem(och det är inte ofta) så är jag ändå ute. Antagligen med Jens. Nu känner jag även att läxorna har kommit igång., =S Inget kul alls. Kommer säkert va trött imon och då är det inte heller en bra dag till att ha engelska, italienska, franska och tyska.

Näe men ska man inte tänka positivt... Jo kanske.,

Saknar kusinvitamin om dagarna. Om hon mår dåligt mår jag också dåligt. =( Men jag ska komma som en riddare i vit rustning och rädda henne men jag skippar nog den vita hästen. Tar med Matteboken istället. =)

Imorgon är det dans som gäller och sedan kanske lite chill med Jens. Sånt man märker!


Emelie & jag lekte lite på Vimpeltorpet

Ciao Bella


Fridens Liljor och Kastanjetter

 

Mys-pys

Jahopp nu va helgen här igen då!  Igår blev det Mys-Pys med ida <3 Vi gick en runda till Sandra och hundarna lekte av sig. Fan va mycket hundar det blev. 4 stora bestar =) Tex, Mysak, Shakira, Chicka. Söt liten familj ;)


Fick ingen på Tex-

Mysak är söt-nöt men en riktig kåtbock som fösöker våldta sin egen syster. haha (Stackars Chicka)


Stor som en tunna är han också =)

Idag var det dags för Street igen =) Vi har gått över till att dansa House nu. Rikigt kul är det!



Sitter också här och lyssnar på Rascal Flatts. Så jävla grym röst han har. <3 Värd att lyssna på det lovar jag..

Fridens Liljor och Kastanjetter

Stadsparken

Igår skulle vi leka lekar i stadsparken med klassen. Dessa lekar ska sedan 1:orna få ha på Staggningen =) Trevligt var det. Vi har nog de bästa mentorerna också. Chill-Niklas och Käft-Lasse =)=) Lars behövde tydligen 20 min med mig en gång i veckan så han fick käfta utan att göra nån ledsen. För käfta är jag bra på =)

Lite bilder kanske






Pillan var med på minst hälften av alla kamerabilder. xD
(Fångad av en stormvind)


Jahopp snart har en vecka gått av skolan. Bara två år kvar då =S
Så känner vi för det
 

Fridens Liljor och Kastanjetter


SP07D:1

jaha då har skolan börjat igen. Kul kan man väl inte säga att det är men lite trevligt är det ändå. =) Kompisarna och alla lärare som man kan käfta med.
Har fått ny klass igen.. Språk/Samhälle. Får väl se hur det går!?
Idag var också Emelies första dag på Stagg. Satt då med henne i aulan och sen gick det riktigt bra för henne. =) Hon träffade lite människor och jag slår vad om att hon kommer trivas i sin nya klass.

Då överlevde man allså första dagen. Nu gäller det bara att klara igenom 2 år till. Schemat är okej men att ha tre språk lektioner på raken kanske inte är så populärt. =S
Näe nu ska jag käka glass. Ha de =)




Fridens Liljor och Kastanjetter


Aqua

Hehe. Medan föräldrarna hade 40års fest sov jag då hos Emelie. Filmerna sög nått enormt. :P kräftorna ville bara döda mig och så la jag mig så för sent. Inget bra då asså =) Dagen efter regnade en massa med. Fan för dom sista dagarna innan skolan. :S
ikväll ska jag även sova hos emelie så att hon slipper sitta själv i aulan imon., ja vilket liv man har. Sen är det väl den berömda Tänkestenen som gäller. =) Ny klass igen och allt. =( usch trivdes ju med den gamla. =)

Sitter just nu hos Ida och hon dansar loss till Aqua. haha jag skrattar ner mig. Just nu sitter vi och sjunger för full hals till doktor Jones. :D:D:D

En dag på stan blev det med. =) Nya skor (svarta stövlar med klack), en ny jacka för hösten och ännu mer skolgrejer. En bok att roa mig med också!

Jaha nu har Ida bytt skiva till summer 99 så jag ska väl upp och dansa med henne jag med. ;)


Fridens Liljor och Kastanjetter

Dygnare

Jahopp. Dags för ännu ett inlägg. Jippi för det.!
Näe men igår åkte Madde och jag upp till Torsås för att sova över hos Anton med Kim och Tim. Trevlig kväll med mycket nudistvarning och ännu mera galenskaper. Det var synd att inte Matilda kunde följa med. =( Nästa gång! =)
Var uppe hela natten och dom bytte av med varann för att prata med mig och sedan sova. Har ännu inte somnat. Jag har blivit en dygnare. Ska nog ha ett nattjobb när jag blir äldre verkar ju passa ganska bra.! Vakt kanske (H)

Kim och Tim
Gillar inte blixten kanske

Idag blev det massa städning inför 40års festen mamma och pappa ska ha imon. Då är man inte längre välkommen i sitt egna hus för någon annan ska ha min säng. Så det blir att åka till Emelie och myspysa.<3 Kräftor, dricka och film blir helt perfekt =)
Hjälpte även pappa ställa upp festtältet, eller ska jag säga cirkustält =S

ja jag kanske ska starta min egna show med inträde =)

Hyrde en film idag. Första gången i Ljungbyholm och här har jag bott ett antal år. Det blev Love in Manhattan. VÄRD att se. Storlipade ett bra tag, så va tvungen att gå ut och gå. Bad Emelie ringa upp och då kändes det genast bättre =) hehe JA, jag har blivit patetisk. Emelies fel alltihop =)

Fridens Liljor och Kastanjetter

Slottet

Ja fredagen var helt underbar. Började med att tacka av Cold Spirit efter deras sista spelning i fredags sen bar det av hem till Mia för att göra sig i ordning till Friends Of Jack. Man kan säga att vi såg väldigt annorlunda ut. =) "Red Lips Rosie"



Det va inte många som kände igen oss men sjukt kul va det. Första gången på hela sommaren jag va med Mia.
Friends Of Jack ägde scenen som vanligt och efter blev det lite fotografering med de snygga bandmedlemmarna.


Friends Of Jack

Pete Riot

       
      Nic & Pete                                      Vi!                                         FoJ



Så trevlig kväll helt enkelt. =) 
 

På lördagen uppträde även Anton på Larmtorget. Tyvärr vann han inte men duktig var han!
Efter det blev det mys pys på Café Corner. =)

Nu sitter jag här med min kära kusin igen och alltid har man lika kul =) haha
Pappa fyller 40 år idag också. =) Grattis till honom. En parfym för 600 fick han av Georgio Armani. Så jävla god!

Fridens Liljor och Kastanjetter

Friends Of Jack

Ikväll spelar FoJ och jag hoppas verkligen alla kan komma och titta.

Slottet (borggården) kl 21.45 IKVÄLL. :D:D kom dåå!


Cee Cee Sleeze, Johnny Thunder, Nic Love, Pete Riot


peter, jonas, nicklas, petter

Syns ikväll då =)

Fridens Liljor och Kastanjetter

Kalmarcity

Jahopp, nu har man hamnat på kalmarcity med. (=
En kväll utanför Vallen. In kommer man inte men det va en trevlig kväll iaf. =) The Rock är väl det enda stället där man känner sig lite hemma.

sandra,jag,vicky,elvedin,axel,robin


axel och robin


mobbade små barn. !

Nu ska jag göra absolut ingenting. Fick fan inte sova inatt p g a Ida och hennes mystiska gubbe :@

Fridens Liljor och Kastanjetter


shopping !

Jaha dagen började som sagt riktigt jävla dåligt med mycket bråk och lite skratt.
Mot eftermiddagen blev allt genast bättre eftersom jag skulle få ta med mamma och shoppa kläder åt mig. =) Tackar inte nej.
Vicki kom också in till stan och det blev en trevlig liten eftermiddag. Skulle egentligen åkt till Kia i Borgholm för att sova där men det blev inte av p g a den dåliga morgonen.

tröja


skor


Blev också redo för det nya skolåret genom att köpa en jävla massa grejer som jag inte alls längtar efter att få använda. =/

På kvällen blev det en liten promenix med Maddelutten i Spöregnet. hehe. Vi satte oss under ett tak och där satt vi och snackade om allt vi missat i varandras liv under sommaren. =) <3

Man vet aldrig vad som kan hända på en Måndag. ;)

Fridens Liljor och Kastanjetter


Superhero

Jaha. Va ska man skriva då.! Inget

Bio igår med Ida, sandra, axel och robin.
Hancock blev det.. Riktigt bra film




Fridens Liljor och Kastanjetter


End of summer

snart är sommarlovet slut och vad som återstår är inte mycket. Har blivit erbjuden ännu ett jobb men det är ju ingen idé innan skolan och hur ska jag hinna jobba efter skoldagarna. :S äh jag vet inte!'
Ikväll blir det mys/fest med Ida och resten av gänget. =)
Det roliga med att få sin lön är att man inte kan få nog av att shoppa. :D:D shopping gör nog alla glada. =)
Längtar lite till nästa vecka nu. <3 Bl a för att jag äntligen ska få se Friends Of Jack uppträda, det va alldeles för länge sen nu.
Nu kommer Ida sno datorn så bye bye :D

Fridens Liljor och Kastanjetter

RSS 2.0