Wild Side..

Idag blir det stan med Ida. Lönen har kommit så det betyder shoppa. =) Sen blir det att dra hem till Ida och glo film. Måndagar är till för att vara lika mysiga som alla andra dagar så vi ska göra denna måndag till en mysig måndag. Ska se till så att hon lyssnar en massa på Mötley Crüe också. =)

Om jag har tur kanske vi drar in till stan på kvällen för idag fyller inte vem som helst år utan snarare någon väldigt speciell. Då kanske jag ser honom och får chansen att säga Grattis. =)
Cause he´s a Beauty<3

Näe nu får jag väl ta och göra mig i ordning. Kan ju inte bli segare än Ida det skulle bli tragedi.
Älskar dig ändå din snigel:



See ya

Fridens Liljor och Kastanjetter


Friends of Jack

Helgen var grymt bra! Finns inte mycket att klaga på. Tackar Magnus för att jag inte fick jobba igår annars hade jag inte träffat världens goaste människor.

Planen var att jag bara skulle gå för att handla men istället hamnar jag på Peters gård med nästan resten av Friends Of Jack, (Jonas fattades). Inte behöver man va rädd av att vara ensam tjej heller då killarna är de snällaste man kan hitta. Mycket prat med lite förfriskningar till, sånt tackar man inte nej till. Var hur trevligt som helst att sitta där med de människor som är grunden till den underbara musik Mia och jag föredrar framför alla andra. Sen förflyttade vi oss in till Peters lägenhet där det spelades Mötley Crüe på hög volym <3. Vissa människor drog fram giutar hero medan andra fortsatte dricka. För festen var inte slut där, nej, killarna skulle dra in till The Rock också. Hoppa in i en taxi med mjukiisar och no make-up för att sedan gå in på The Rock. Inte världens bästa kombination men jag klagar inte eftersom jag är med rätt människor. De kan se snygga ut istället för mig.

Alltså blev inte min kväll som det var tänkt från början utan den visade sig bli en av de bästa. Flera timmar med Peter, Nicklas och Petter ger resultat i en sömnlös natt.

Lyssna på deras låtar här www.myspace.com/friendsofjack          

Några bilder sen kvällen...



Nicklas och Peter



Petter



stämmer nog ganska bra... =)



Tack för en underbar kväll killar.

Snott från Peter:
Fridens Liljor och kastanjetter

France!

Måste bara säga att alla borde åka till Frankrike. Hade en underbar tid där med Ida. =) <3




Tyvärr kom min lillebror med på bilden också.!


Fridens Liljor och Kastanjetter

Jag blir rörd av rör.

Jag visste det, efter redan 5 min hade ja glömt bort att jag hade en blogg. Inte orkar jag fixa till den heller. Sånt lämnar jag över till någon annan mer begåvad. 

I Torsdags var jag med mina kusiner. Små kan man ju inte säga att dom är men äldre är dom ju inte heller. Vi hittade nårra rör att hoppa upp på. Ellen som alltid varit apan i familjen var överallt och lite till. Emelie ska bli president och ha feta bankkonton i massa olika länder säger hon. Ja, vi får väl se hur det blir med det... 






Ida och jag åkte till Borgholm igår för att säga grattis till Kia då hon fyller år. Då jobbar hon inte ens. Hon ska ist festa hela natten.. -_- Typiskt Kia? Det vet jag inte! Hon verkar ha riktigt kul på sitt jobb iaf. =) Kastrull fick hon inte!

Något mer att tillägga? Näe, det får bli allt för idag. Jobb senare ikväll + tidgt imorgon. Jätte kul (not)


Fridens Liljor och Kastanjetter

Ny medlem

Jaha, nu har jag fallit för grupptrycket att även jag måste skapa en blogg. Förvänta er inget speciellt för det gör verkligen inte jag. Jag antar att detta ska likna någon sorts dagbok men bullshit heller att jag kommer skriva allt.
Kanske det är nån liten stackare som tycker min blogg är av nöje men jag är mycket tveksam. Så för att få det här gjort ska jag berätta om gårdagen. Kias enda lediga dag på en hel jävla vecka. Hur mycket jobbar ungen egentligen?! pengar får hon i alla fall, och det är inte lite heller. Det blev kaffe vid hamnen som riktigt snart gammal tradition, och jag skulle inte kunna säga att jag vill byta ut den heller.
Hon fyller år på Fredag också, det lilla flickebarnet. Får väl ta och äta på hennes restaurang på Mama Rosa i Borgholm om man överhuvudtaget alls ska kunna träffa henne den dagen.
Näe, nu har jag redan tröttnat. Återkommer när jag känner för det.

P.S snälla är det ingen som kan köpa Kia en kastrull. Hon önskar sig det men ingen vill ge henne någon.. Finns det någon snäll själ där ute?!

Fridens Liljor och Kastanjetter!

RSS 2.0